برنامه جهان ورزش رادیو ورزش
عطیه رزازی مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان قزوین:
*استفاده فراوان از ادویه جات و افزودی نا در مواد غذایی، باعث افزایش سوخت و ساز، تعریق می شود.
*ادویه جات تند باعث افزایش ضربان قلب و اختلال در عملکرد ورزشی می شود.
*ورزشکاران مصرف مواد غذایی ساده طبیعی و با روش های پخت و پز نظیر بخارپز کردن را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
احسان فکور مسئول کمیته روانشناسی هیات پزشکی ورزشی استان زنجان:
*ورزشکاران برای غلبه بر استرس و ترس از باخت مهارت غلبه بر ترس را بیاموزند. در این رابطه یکی از راهکارها مواجه سازی متعدد با عامل ترس(مسابقه) است.
ارسال نظر